Απολυμαντική – Πετρελαϊκή

Η Επιχείρηση “ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ-ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ” ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2000 από τον κ. Χρήστο Ιωαν. Ασημακόπουλο, Πτυχιούχο Επόπτη Δημόσιας Υγείας – Υγιεινολόγο -Τεχνικό Ασφαλείας. 

Mε έντονα δυναμική παρουσία, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της μέσα από τα θετικά αποτελέσματα που έχει επιφέρει με την παροχή των υπηρεσιών της. Η Αποδοχή αυτή οφείλεται στον επαγγελματισμό, στο σεβασμό του χώρου και του περιβάλλοντος, στην ακρίβεια των ραντεβού, στη γνώση του αντικειμένου.

Η συνεχής, ενεργή παρουσία και συμμετοχή στα συνέδρια “ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ” αλλά και το γεγονός ότι η επιχείρηση είναι μέλος του “ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΟΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ” συμβάλουν στη συνεχή πληροφόρηση για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις (PEST CONTROL TECHNOLOGY).

Η “ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ-ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ

  • Εξασφαλίζει: θετικά αποτελέσματα χωρίς κινδύνους και επιπτώσεις για η Δημόσια Υγεία.
  • Χρησιμοποιεί: αποκλειστικά και μόνο, εγκεκριμένα φάρμακα κατά τα οριζόμενα από το Ν.721/77.
  • Χορηγεί: Πιστοποιητικό Εντομοκτονίας – Μυοκτονίας – Μικροβιακής Απολύμανσης.

 

 

Οι 5 βασικές αρχές που υιοθετούμε και εφαρμόζουμε για τους πελάτες μας:

  1. Κάθε πελάτης είναι μια ξεχωριστή, μοναδική προσωπικότητα με ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντα. Τον κάνουμε να νιώθει ξεχωριστός , με σεβασμό και ανθρώπινη έγνοια. Το αξίζει.
  2. Ποτέ δεν διαπληκτιζόμαστε με πελάτη, ακόμα και αν τον θεωρούμε άδικο και επιθετικό. Του δίνουμε με τον τρόπο μας να καταλάβει γιατί έχει άδικο, δείχνοντάς του το σωστό.
  3. Προσαρμόζουμε όσο είναι εφικτό το σύστημα λειτουργίας της επιχείρησης στον πελάτη. Δεν τον αναγκάζουμε να προσαρμοστεί εκείνος.
  4. Στην επικοινωνία μαζί του, ακούμε πολύ και μιλάμε λίγο.
  5. Χαμογελάμε! Το χαμόγελο δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα και προδιαθέτει θετικά πελάτες και προσωπικό.

Μέσα από το δικτυακό μας τόπο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας αλλά για τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής μας.

Ευχαριστούμε πολύ,
Χρήστος Ι. Ασημακόπουλος
Επόπτης Δημόσιας Υγείας – Υγιεινολόγος
Τεχνικός Ασφαλείας